Πέμπτη

Ρολάκια με ζαμπόν και τυρί

Αυτα τα ρολάκια είναι πράγματι πολύ νόστιμα! Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε βράδυ.Είναι ιδανικά για πάρτυ,για να πάρουν τα παιδιά στο σχολείο και το καλύτερο..ετοιμάζονται απο το βράδυ(ακόμα και το γλάσο) και ψήνονται την επόμενη μέρα!



Υλικά
ζύμη σπιτικη πίτσας ή 1 πακέτο ετοιμη Pillsbury
12 φέτες ζαμπον ή γαλοπούλα (ότι σας αρέσει)
12 φέτες γκούντα

για το γλάσο
8 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ μαυρη ζάχαρη
1 κ.σ μουσταρδα dijon
1 κ.σ παπαρουνόσπορο

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς . Σε ένα ταψί 25Χ35 βάζω βούτυρο.
Απλώστε τη ζύμη πίτσας  και ανοίξτε σε φύλλο περίπου ένα 35Χ45 ορθογώνιο. Απλώστε τις φέτες ζαμπόν και τυρί . Ξεκινώντας από την μακρύτερη πλευρά του ορθογωνίου, κάντε ρολό την άκρη σφιχτά.  Κόβουμε σε 12 φέτες , περίπου 2-2.5 εκ. Τοποθετήστε τις στο ταψί.
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το βούτυρο, μαύρη ζάχαρη,  μουστάρδα και σπόρους παπαρούνας  σε μέτρια φωτιά. Ανακατευουμε μέχρι να γίνει γλάσο . Ρίξτε ομοιόμορφα πάνω από τα ρολά. Ψήστε  για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν!

(Ή καλύψτε και καταψύξτε για έως και 24 ώρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...