Πέμπτη

Μοσχάρι στρογγανώφ

Υλικά
600 γρ νουά κομμένο σε μικρά κομματια
3 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. πάπρικα
200 γρ μανιτάρια
250 γρ κρέμα γάλακτος
3 φλιτζ ζεστο νερό
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλικομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φύλλο δάφνης
1 κ.σ πελτές
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Αλατοπιπερωνω το κρέας, πασπαλιζω με πάπρικα και το αλευρώνω.Το βάζω στην κατσαρόλα γυρίζοντας το μερικές φορές και ρίχνω το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.Προσθέτω τη δάφνη και το νερό και το αφήνω να βράσει για 50 λεπτά περίπου. Αν χρειαστεί ρίχνω ζεστό νερό.Προσθέτω πελτε και αφήνω άλλα 10 λεπτά.Αφού μείνει με λίγο ζουμί ρίχνω την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα και ανακατέυω.Οταν πάρει 2-3 βράσεις και δέσει η σάλτσα κατεβάζω απο τη φωτιά. Σερβίρω με ρύζι η πουρέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...