Πέμπτη

Κρεατόσουπα

Τώρα που κρύωσε ο καιρός μια σουπίτσα είναι οτι πρέπει!Και η συγκεκριμένη ειναι αυτό που λένε comfort food, φαγητό που σε χαλαρώνει, που θυμίζει γιαγιά.. Απολαυστε την!

Υλικά
600 γρ μοσχαράκι για σούπα(συνηθως ποντίκι)
νερό (όσο χρειάζεται)
3  καρότα
2 κολοκυθάκια
σέλινο
3 πατάτες 
ελαιόλαδο
αλάτι 
πιπέρι μαύρο
λεμόνι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και χοντροκόβουμε  όλα τα λαχανικά.
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε το κρέας να βράσει σε μια κατσαρόλα με νερό ή ζωμό και αλάτι, και ξαφρίζουμε κατά διαστήματα.
Μετά από 50 περίπου λεπτά βρασμού, προσθέτουμε τα καρότα, τα σέλινα,  και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 10 λεπτά, προσθέτοντας το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε στη συνέχεια τις πατάτες και τα κολοκυθάκια και ολοκληρώνουμε το βράσιμο ωσπου να γίνει το κρέας και τα λαχανικά.(Αν θέλουμε προσθέτουμε και μισό φλιτζανι του ελληνικού, ρύζι)
Οταν τη σβήσω ρίχνω μισό λεμόνι και σερβίρω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...