Τετάρτη

Σπαγγέτι με μανιτάρια και τυρί κρέμα

Για τους μακαρονάδες... και όχι μόνο!

Υλικά
500 γρ. σπαγγετι
1 κ.γ βούτυρο
2 κ.σ ελαιόλαδο
300 γρ μανιτάρια ασπρα
200 γρ μανιτάρια πλευρωτους
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελ σκορδο
150 ml λευκο κρασι
400 ML κρέμα γάλακτος
½  ματσάκι μαιντανο
4 κ.σ. τυρί κρέμα
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Ψιλοκόβουμε το ξερό κρεμμύδι και τα φρέσκο κρεμμυδάκια.
Σωτάρουμε τα μανιτάρια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, με βούτυρο και ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στο τέλος προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα πιπέρι, ρίχνουμε μαϊντανό ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...