Υλικά
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα ζάχαρη
3/4 κούπας καστανή ζάχαρη
3 αβγά
3/4 κούπας κακάο
1 βανίλια
175 γρ λιωμένο βούτυρο
σοκόλάτα της αρεσκείας σας(προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ρίχνω σε μπολ κοσκινισμένα το αλεύρι και το κακαο, τη ζάχαρη τη βανίλια. Ανακατεύω με μαρίζ ή ένα κουτάλι.Κάνω μια λακούβα στη μέση και ρίχνω τα αβγά και το βούτυρο.Ανακατευω και ρίχνω κομμάτια σοκολάτας.Εγώ έβαλα μαυρη σοκολάτα με αμύγδαλα. Στρώνω λαδόκολλα σε μικρό ταψάκι ή τσερκι και ψήνω στους 175-180 για περίπου μισή ώρα. (ελέγχω στο 25λεπτο)
(Το μυστικό είναι στο ψήσιμο!Δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί όταν κρυώσει θα είναι πολύ σκληρό.)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου