Παρασκευή

Σπαγγέτι με κιμά στο φούρνο


Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
600 γρ κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
1 σκελ σκόρδο
1 βάζο έτοιμη σάλτσα ντοματας ή δική σας
αλάτι,πιπέρι,βασιλικό
2 αβγά
μισή κούπα παρμεζάνα τριμμένη
5 κ.σ βούτυρο λιωμένο
200 γρ ανθότυρο
250 γρ μοτσαρέλα

Εκτέλεση
Βράζουμε τα σπαγγέτι και τα σουρώνουμε. Σε κατσαρολα τσιγάριζω στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι,το σκόρδο, βάζω τον κιμά και τη σάλτσα και τα μπαχαρικά και βράζω ώσπου να γίνει.
Σε μπολ ανακατέυω τα αβγά,το βούτυρο και την παρμεζάνα. Το ρίχνω στα σπαγγέτι.Στρώνω μισά σπαγγέτι σε ταψάκι και απο πάνω ρίχνω τον μισό κιμά ,μισό ανθότυρο και μισή μοτσαρέλα. Επαναλαμβάνω τα υλικα, σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω για 30 λεπτα σε 180βαθμούς φούρνο. Ξεσκεπάζω και ψήνω αλλα 10'.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...