Τα cheesecake είναι ευκολα, εντυπωσιακά και με πολλές παραλλαγές, χαρη στο οτι βάζεις ότι μαρμελάδα θές απο πάνω!
Υλικά( για μια φόρμα 26 εκ.)
για τη βάση
300 γρ τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ
150 γρ λιωμένο βούτυρο
για τη γέμιση
500 γρ μασκαρπόνε
100 γρ φιλαδέλφεια
1 αβγό
1 φλ του καφέ ζαχαρη
μαρμελάδα ροδάκινο
Εκτέλεση
Ανακατέυω σε μπόλ τα υλικά της βάσης και τα απλώνω σε φόρμα πατώντας με κουτάλι.
Χτυπάω στο μίξερ τα τυρια ,τη ζάχαρη και τον κρόκο ώσπου να δέσουν. Χτυπάω το ασπράδι σε μαρέγκα και το ενσωματώνω στο μείγμα των τυριών. Το αδειάζω στη βάση με τα μπισκότα και το αφήνω στο ψυγείο 3-4 ώρες. Μετά απλώνω τη μαρμελάδα και σερβίρω μετα απο καμμια ώρα.
Υλικά( για μια φόρμα 26 εκ.)
για τη βάση
300 γρ τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ
150 γρ λιωμένο βούτυρο
για τη γέμιση
500 γρ μασκαρπόνε
100 γρ φιλαδέλφεια
1 αβγό
1 φλ του καφέ ζαχαρη
μαρμελάδα ροδάκινο
Εκτέλεση
Ανακατέυω σε μπόλ τα υλικά της βάσης και τα απλώνω σε φόρμα πατώντας με κουτάλι.
Χτυπάω στο μίξερ τα τυρια ,τη ζάχαρη και τον κρόκο ώσπου να δέσουν. Χτυπάω το ασπράδι σε μαρέγκα και το ενσωματώνω στο μείγμα των τυριών. Το αδειάζω στη βάση με τα μπισκότα και το αφήνω στο ψυγείο 3-4 ώρες. Μετά απλώνω τη μαρμελάδα και σερβίρω μετα απο καμμια ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου