Παρασκευή

Μπριζόλα κρασάτη στο φούρνο


Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες σπάλα
1 λίτρο λευκο κρασί
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι ελαιόλαδο
ριγανη, θυμάρι
αλάτι, πιπέρι τριμμένο
πιπέρι σε κόκκους


Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες απο το βράδυ με το κρασί, δενδρολίβανο, σκόρδο, μπαχαρικά. Βαζουμε το κρέας σε ταψί με τη μισή μαρινάδα και το ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 για μιάμιση ώρα περίπου προσθέτοντας στο 45λεπτο την υπόλοιπη μαρινάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...