Μεζούρες για τις συνταγές
Κυρίως στη ζαχαροπλαστική ο νούμερο 1 κανόνας είναι η ακρίβεια. Γι'αυτό μια ζυγαριά θα ήταν πολύ χρήσιμη για τις συνταγές μας. Ομως μην μου αγχώνεστε! Εχω βρεί τις βασικές αντιστοιχίες σε φλιτζάνια και κουτάλια και σας τις παραθέτω!
1 φλιτζ.τσαγιού αλεύρι 130 γρ
1 << βούτυρο 230 γρ
1 << ζάχαρη 200 γρ
1 << ζάχαρη άχνη 125 γρ
1 << ζάχαρη καστανή 220 γρ
1 << κακάο 85 γρ
1 << κρέμα γάλακτος 240 γρ
1 << μέλι 340 γρ
1 << νερό 200 γρ
1 << αμύγδαλα σε σκόνη 110 γρ
1 κουτ. γλυκού κόρν φλάουρ 5 γρ
1 << μπέικιν πάουντερ 5 γρ
1 κουτ. σούπας κακάο 10 γρ
1 << μέλι 30 γρ
1 << ζάχαρη 30 γρ
Κυρίως στη ζαχαροπλαστική ο νούμερο 1 κανόνας είναι η ακρίβεια. Γι'αυτό μια ζυγαριά θα ήταν πολύ χρήσιμη για τις συνταγές μας. Ομως μην μου αγχώνεστε! Εχω βρεί τις βασικές αντιστοιχίες σε φλιτζάνια και κουτάλια και σας τις παραθέτω!
1 φλιτζ.τσαγιού αλεύρι 130 γρ
1 << βούτυρο 230 γρ
1 << ζάχαρη 200 γρ
1 << ζάχαρη άχνη 125 γρ
1 << ζάχαρη καστανή 220 γρ
1 << κακάο 85 γρ
1 << κρέμα γάλακτος 240 γρ
1 << μέλι 340 γρ
1 << νερό 200 γρ
1 << αμύγδαλα σε σκόνη 110 γρ
1 κουτ. γλυκού κόρν φλάουρ 5 γρ
1 << μπέικιν πάουντερ 5 γρ
1 κουτ. σούπας κακάο 10 γρ
1 << μέλι 30 γρ
1 << ζάχαρη 30 γρ
thank youuu ... το χρειαζομουν κατι τετοιο :)
ΑπάντησηΔιαγραφή