Πέμπτη

Κοτοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά συνταγής

  • 1 φιλέτο κοτόπουλου   
  • φύλλα ρόκας
  • πράσινη σαλάτα 
  • 1 μήλο
  • σταφιδες
  •  κάσιους
  • κρεμμυδάκι φρέσκο

  • Για το ντρέσινγκ γιαουρτιού
  • 2 κ.σ.γιαούρτι στραγγιστό 
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ μουστάρδα
  • λίγο λεμόνι 
  • άνιθος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα φιλέτα κοτόπουλου για 10΄(βάλτε και βραστό κοτόπουλο ή αυτο που σας εχει περισέψει), γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν ελαφρά. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλα κομμάτια.
  2. Σε μια σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας και πράσινης σαλάτας, το μηλο σε λεπτά φετακια, τις σταφίδες,το κρεμυδάκι τα κάσιους και τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.
  3. Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι ,λίγο ανιθο,
    μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...