Εκτέλεση συνταγής
- Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα τα φιλέτα κοτόπουλου για 10΄(βάλτε και βραστό κοτόπουλο ή αυτο που σας εχει περισέψει), γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν ελαφρά. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε μια σαλατιέρα βάζετε τα φύλλα ρόκας και πράσινης σαλάτας, το μηλο σε λεπτά φετακια, τις σταφίδες,το κρεμυδάκι τα κάσιους και τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.
- Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι ,λίγο ανιθο,
μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου