Πέμπτη

Ψαρονέφρι με σάλτσα τυριού-μουστάρδας

Υλικά
1 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κομματάκια
1/2 φλιτζ. τσένταρ τριμμένο
1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
1/2 φλιτζ. ροκφορ (προαιρετικά)
4 κ.σ. μουστάρδα
2 φλιτζ. ζωμό
1 ποτηράκι λευκό κρασι
5-6  μανιτάρια
2 κρεμμύδια ψιλοκομένα
ελαιολαδο
αλάτι,πιπέρι
 βρασμένο ρύζι


Εκτέλεση
Σωτάρω σε κατσαρόλα τα μανιτάρια 2-3 λεπτά.Προσθέτω τα κρεμμύδια και μετά το κρέας.
Ανακατεύω το κρασί ,τη μουστάρδα ,το αλάτι και το πιπέρι σε ενα μπόλ και το ρίχνω στην κατσαρόλα. Βράζω μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτω το ζωμό (αν δεν έχω, βάζω ζωμο σε ζελέ λαχανικων η κρεατος απο τα ψυγέια του μάρκετ,στα δύο φλιτζ. το μισό ζελέ) και βράζω 15-20 λεπτά , μεχρι να μαλακώσει το κρέας.Στη συνέχεια προσθέτω τα τυριά  και όταν δέσει η σάλτσα είναι ετοιμο. Σερβίρουμε με ρυζάκι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...