Τετάρτη

Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο

Τα χριστουγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών!! Ας τους κανουμε να χαρούν λίγο περισσότερο προσθέτοντας μερικές λεπτομέρειες που θα έχουν να θυμούνται για πάντα!
Φτιάχνοντας το ημερολόγιο των χριστουγέννων θα έχουν κάθε μέρα μια μικρή εκπληξη. Αγοράστε καραμέλες ,σοκολατάκια, μικρά δωράκια οπως γόμες, αυτοκόλλητα ή γράψτε σε χαρτάκι κάτι που θα αρεσε στο παιδί να κάνετε τη συγκεκριμένη μέρα π.χ. 'ας φτιάξουμε μπισκότα', 'ας πάμε βόλτα στο πάρκο'.Σας δίνω καποιες ιδέες για το πώς μπορεί να είναι το ημερολόγιο σας!

Κρεμάστε σακουλάκια,κουτάκια που μέσα θα εχουν μια εκπληξη. Απο έξω βάλτε αριθμούς απο το 1 εώς το 24 και ξεκινήστε την 1η Δεκέμβρη!!

Αυτό θέλει λίγο περισσότερη δουλειά. Σε χαρτόνι κανσον κολήστε διαφορα σχεδια και χρώματα χαρτια που το καθένα θα είναι αριθμημένο και μέσα θα έχει σημειώματα..
Πάρτε ένα κουβά ή καλάθι και μέσα βάλτε φακέλους απο το 1 εώς το 24. Το παιδί πρέπει να ψάξει να βρεί το σωστο νούμερο για την κάθε μέρα.

Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε ετοιμα κουτάκια ή σακουλάκια αριθμημένα να τα γεμίσετε και να τα κρεμάσετε όπως σας αρέσει. Εγώ έφτιαξα αυτο..



Καλά χριστούγεννα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...