Υλικά
1 κιλό σαρδέλα χονδρή
γέμιση
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικα)
μισο ματσακι μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
ρίγανη
2 κ.σ λάδι
για τη σος
3 κ.σ μουσταρδα
3 κ.σ λάδι
χυμό ενος λεμονιού
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε τις σαρδέλες βγάζοντας όλο το κόκκαλο τους.Σ' ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και
τα ανακατεύουμε.Παίρνουμε μια μια τις σαρδέλες και απλώνουμε πάνω
τους τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες
σαρδέλες.Τις λαδώνουμε,τις αλατίζουμε και τις
τοποθετούμε σε σχάρα. Ψήνουμε στο γκριλ για περιπου 15-20 λεπτα! (προσοχη μην παραψηθουν και στεγνωσουν) Βάλτε τα υλικά για τη σος σε ένα σεικερ ,χτυπήστε και περιχύστε τις σαρδελες! Καλή ορεξη!!!
1 κιλό σαρδέλα χονδρή
γέμιση
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικα)
μισο ματσακι μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
ρίγανη
2 κ.σ λάδι
για τη σος
3 κ.σ μουσταρδα
3 κ.σ λάδι
χυμό ενος λεμονιού
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε τις σαρδέλες βγάζοντας όλο το κόκκαλο τους.Σ' ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης και
τα ανακατεύουμε.Παίρνουμε μια μια τις σαρδέλες και απλώνουμε πάνω
τους τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Τις σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες
σαρδέλες.Τις λαδώνουμε,τις αλατίζουμε και τις
τοποθετούμε σε σχάρα. Ψήνουμε στο γκριλ για περιπου 15-20 λεπτα! (προσοχη μην παραψηθουν και στεγνωσουν) Βάλτε τα υλικά για τη σος σε ένα σεικερ ,χτυπήστε και περιχύστε τις σαρδελες! Καλή ορεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου