Υλικά
1 1/2 φλιτζ αλεύρι
1 1/2 φλιτζ γάλα
1 βανιλίνη
2 αυγά
αλάτι πιπέρι
λίγο βουτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
1 1/2 φλιτζ αλεύρι
1 1/2 φλιτζ γάλα
1 βανιλίνη
2 αυγά
αλάτι πιπέρι
λίγο βουτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
- Σ’ ένα μπολ αναμειγνύετε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, το γάλα, το αλεύρι τη βανιλίνη και το βούτυρο μέχρι να γίνουν χυλός. .
- Βουτυρώνετε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε 2-3 κουταλιές της σούπας ή μια κουτάλα από το χυλό. Απλώνετε το χυλό μετακινώντας το τηγάνι μέχρι να πάει παντού. Μόλις η κρέπα ψηθεί και αρχίσει από τη μία πλευρά, την αναποδογυρίζετε και την αφήνετε να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά.Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία φτιάχνοντας κρέπες μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου