Υλικά
1,5 κιλό χοιρινά παϊδάκια
2 κ.σ.καστανή ζάχαρη
4 κ.σ. μπαλσάμικο
4 κ.σ.μουστάρδα
250 ml κέτσαπ
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο ταμπάσκο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύω τη ζάχαρη,το μπαλσάμικο,τη μουστάρδα,και την κέτσαπ.Ρίχνω το σκόρδο λιωμένο, το ταμπάσκο ,το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύω μέσα το κρέας. Τα αφήνω να μαριναριστούν για 4 ώρες περίπου.Τα ψήνω στη σχάρα ή στο σχαροτήγανο γυρίζοντας και αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα! Τα συνοδεύω με τηγανιτές πατατούλες!
1,5 κιλό χοιρινά παϊδάκια
2 κ.σ.καστανή ζάχαρη
4 κ.σ. μπαλσάμικο
4 κ.σ.μουστάρδα
250 ml κέτσαπ
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο ταμπάσκο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύω τη ζάχαρη,το μπαλσάμικο,τη μουστάρδα,και την κέτσαπ.Ρίχνω το σκόρδο λιωμένο, το ταμπάσκο ,το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύω μέσα το κρέας. Τα αφήνω να μαριναριστούν για 4 ώρες περίπου.Τα ψήνω στη σχάρα ή στο σχαροτήγανο γυρίζοντας και αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα! Τα συνοδεύω με τηγανιτές πατατούλες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου