Τρίτη

Κέικ με ινδοκάρυδο

Υλικά 
1 πακέτο βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη
2 κουπες αλεύρι
1 1/2 κ.γ μπεικιν
Μια πρέζα αλάτι
1 βανίλια
3 αυγά
1 κούπα ξυνόγαλα
1 κούπα ινδοκάρυδο
Για γλασο
1 κούπα αχνη
1 κ.σ ξυνόγαλα

Ινδοκάρυδο για πασπαλισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε καλα το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατεψουν. Ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι, το ξυνόγαλα, τη βανίλια και το αλευρι στο οποίο έχουμε ανακατεψει το μπεικιν. Τέλος , 
ρίχνουμε και το  ινδοκάρυδο ανακατευοντας με κουτάλι.   Το βάζουμε  σε στενόμακρη βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε  για 45' περίπου στους 180.
Οταν κρυώσει ανακατεύουμε την αχνη  με το ξυνόγαλα  και το περιχύνουμε. Πασπαλιζουμε με λιγη ακόμα καρυδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτσα

Αγαπημένη των παιδιών και όχι μόνο!! Αλλα γιατί να την παραγγελνετε και να μην φτιάχνετε τη δική σας σπιτική πίτσα? Υλικά για τη ζύμη ...